• تاریخ انتشار : 1403/02/19 - 23:54

انتصاب

انتصاب سرکار خانم مهندس شیرین معظمی گودرزی به عنوان مشاور مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

طی حکمی مورخ 15 اردیبهشت 1403 از سوی آقای دکتر سید‌احمد رضائی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه خانم مهندس شیرین معظمی گودرزی، به‌عنوان «مشاور مدیریت آمار و فناوری اطلاعات» منصوب شد.

طی حکمی مورخ 15 اردیبهشت 1403 از سوی آقای دکتر سید‌احمد رضائی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه خانم مهندس شیرین معظمی گودرزی، به‌عنوان «مشاور مدیریت آمار و فناوری اطلاعات» منصوب شد.

در متن حکم ابلاغیه‌ای آقای دکتر رضائی خطاب به خانم مهندس گودرزی آمده است:

سرکار خانم شیرین معظمی گودرزی

با سلام و احترام

استفاده از تجارب گرانبهاء موجب رشد هر چه بیشتر فعالیتهای سازمانها می‌شود. فلذا با توجه به سوابق و تجارب ارزشمند سرکارعالی و به منظور هم افزایی دانش‌های جدید با تجارب گذشته، سرکار عالی را به عنوان مشاور مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب می‌نمایم. امید است در پرتو عنایات حق تعالی موفق و موید باشید.

سید احمد رضائی

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه